Power Plate bemutatása

Power Plate - tudj meg róla többet

A Power Plate gépek platója több irányban mozdul el. A fel-le elmozdulás hatására növekszik az izomtónus, a jobbról-balra és az előröl- hátra történő elmozdulás az egyensúlyt és a koordinációt javítja. A plató akár másodpercenként 50-szer is képes rezegni, beállítástól függően.

Ezen rezgések váltják ki azt az öntudatlan izomreakciót, mely miatt az izmok másodpercenként több alkalommal is összehúzódnak és elernyednek.

A 30 perces edzés alatt a gépen különböző gyakorlatok végezhetőek, ezzel is növelve a hatékonyságot. A teljes test megmozgatható, melynek során nyújtó, egyensúlyjavító, erőközpont, erősítő és masszázs gyakorlatokra is kerül sor. A vibrációs tréning kitűnően alkalmazható különböző sportok megalapozására: labdajátékok, síelés, futás, tenisz, golf, de a hobbiból sportolók számára is kiváló testedzést biztosít. A Power Plate edzés személyi edző irányítása alatt történik.

Akár passzív módon is használható, ha a gépre állva nem végzünk testmozgást. Az izomreakció ekkor is létrejön, így orvosi rehabilitációs program részeként is alkalmazhatóak. 

Kattints ide a kedvezményes időszakok megtekintéséhez >>

A "Sportol a Nemzet" - Sportolói Kedvezménykártya, a Sportolanemzet.hu portált üzemeltető TST Concept Kft tulajdona. © 2017 Minden jog fenntartva!
KártyatípusokAdatvédelemi nyilatkozatFelhasználási feltételekÁltalános szerződési feltételekFacebook