laser tag bemutatása

laser tag - tudj meg róla többet

A lasertag egy új csapatjáték, amely fejleszti a stratégiai gondolkodást, a vezetői készségeket, a csapatmunkát - mindezt jó levegőn, élménydús környezetben.

A lasertag a gyerekkorunkból jól ismert kidobós, számháború és bújócska keveréke, csak éppen sokkal kihívóbb, életszerűbb és kifinomultabb formában. Ötvözi a paintball és a beltéri lézer játékok előnyeit. A lasertag lehet akár szabadtéri, akár beltéri játék: erdőben, barlangban, parkban, laktanyában, nyílt terepen; elhagyott házakban, szállodák, panziók kertjeiben; sőt akár egy hétköznapi irodaházban is.

A lasertag szélsebesen hódítja a világot, hiszen ötvözi a paintball, az airsoft és a régebbi beltéri lézerjátékok valamennyi előnyét.

A lézerpuska nem lő ki semmiféle lőszert, teljesen biztonságos, ellentétben a paintball-lal és az airsofttal.

Találatkor nincs fájdalom, nem áll fenn a sebesülés veszélye. Nem kell védőruházatot, maszkot viselni. A játék sokkal kényelmesebbé válik. Nincs szükség nagy overállokra, hölgyeknek szivacsos védőpajzsra, sem pedig egész arcot befedő, állandóan párásodó maszkokra.

A lasertag további előnye a paintball-lal és az airsofttal szemben, hogy nem szennyezi a környezetet, így számos új, izgalmas helyszín bevonható a játékba.

Mivel nem áll fenn a sérülés veszélye, a lasertag elérhető fiatalabbak és gyerekek számára is, hogy a szabadban mozogva töltsék szabadidejüket, miközben a jó hangulat révén szoros barátságok, kapcsolatok is szövődnek.

A paintball-al és az airsofttal ellentétben a lasertag játék során a találatokról nem alakulhat ki vita, mivel találatkor a puskába beépített elektronika automatikusan és azonnal levesz egy "életet", amit hanghatás és az "áldozat" felvillanó szenzorai is jeleznek. Ha elfogytak az életek, a puska lemerül. Újraindítani csak egy speciális kulccsal lehet, amely a játékvezetőnél van. Így a jókedvű játék jókedvű játék marad, győzni az a csapat fog, amelyik képes együtt csapatban dolgozni, és ügyes stratégiát választ az ellenfél csapat legyőzésére.

 

A lézerpuska infravörös fénnyel kommunikál a többi játékoson elhelyezett szenzorral. Bár lézerpuska a neve, de a puskák valójában infravörös fényt bocsátanak ki. Az infravörös fény teljesen veszélytelen, éppúgy mint a TV távirányítója. Az infravörös fény nem esik a látható fénytartományba, ezért a lövéssel egyidejűleg egy LED felvillanása imitálja a torkolattüzet.

A modern technikának köszönhetően, az egykor csak sötét pincékben használható lézeres játékpuskák már a szabadban, napfénynél is megbízhatóan működnek. Az ellenfelet akár 150 m-ről is eltalálhatod! Ez persze jóval kifinomultabb álcázást és rejtőzködést igényel a játékosok részéről. A lövéseket sem laza tereptárgyak (pl.: bokrok) nem térítik el, sem az eső, szél nem befolyásolja.

laser tag - sporteszközök, felszerelések

Eszközök
Laser puska

Felszerelések

Kattints ide a kedvezményes időszakok megtekintéséhez >>

A "Sportol a Nemzet" - Sportolói Kedvezménykártya, a Sportolanemzet.hu portált üzemeltető TST Concept Kft tulajdona. © 2017 Minden jog fenntartva!
KártyatípusokAdatvédelemi nyilatkozatFelhasználási feltételekÁltalános szerződési feltételekFacebook