E-fit bemutatása

E-fit - tudj meg róla többet

Az EMS vagy E-fit edzések során egy speciális gép és ruházat segítségével egy úgynevezett ingerárammal stimuláljuk az izmokat. Ennek hatására azok ugyanúgy összehúzódnak és elernyednek, mint sportolás közben, csak lényegesen többször és erőteljesebben. Az elektródákat tartalmazó ruha alatt nedves pamutruha viselete szükséges. Az elektromos izomstimulációs gépek használatának egyik fontos előnye, hogy az edzések során egyszerre mozgatja meg a test minden izmát: nem kell külön hasazni, lábgépezni, hátizom-gépet húzni-engedni. Az E-FIT által kínált módszer jóval több izmot mozgat meg, 20 perc alatt 36 ezer izom-összehúzódással az élen jár. A teljes test edzése megy végbe ez idő alatt, hiszen külön pántokkal a vádli, a tricepsz, bicepsz izmait is megdolgoztatja.  A személyre szabható beállításoknak köszönhetően, az impulzusoknak nem csak a hosszát és a mélységét, hanem az ütemét is megszabhatjuk, mialatt a teljes test edződik.  Lehet szálkásítani, zsírt égetni, a mélyizmok stimulásával pedig izomfejlesztés, célzott izomépítés is megvalósítható. Sőt, az esetlegesen sérült izmokat is kíméletesen megmozgathatjuk. Az fitnesztermekben kevésbé megmozgatható mély hátizmok, gerinctartó izmok edzésével az ülőmunkát végzők, az idősebbek vagy éppen a kismamák körében tapasztalt hátfájások kezelhetők, ráadásul a fájdalomcsillapítás mellett megelőzi, vagy éppen javítja a már kialakult gerincferdülést. Mindemellett ízületkímélő hatása is van, hiszen az izommunkához nem szükséges a karok vagy a lábak erőteljes mozgatása.

A program 20 percig tart, mely közben személyi edző irányítása mellett általában 8 perc kardio edzésmunkát, és 12 perc erősítőedzést végeznek, (függően természetesen a vendég által elérni kívánt céltól). Ügyelnek arra, hogy ezeket ne unjuk el, így változatos mozgásokkal és eszközökkel teszik színessé és élvezhetővé.

Kattints ide a kedvezményes időszakok megtekintéséhez >>

A "Sportol a Nemzet" - Sportolói Kedvezménykártya, a Sportolanemzet.hu portált üzemeltető TST Concept Kft tulajdona. © 2017 Minden jog fenntartva!
KártyatípusokAdatvédelemi nyilatkozatFelhasználási feltételekÁltalános szerződési feltételekFacebook