Profiladatok

Üzemeltető

Squash Club Szabadidő és Kereskedelmi Kft

Nálunk sportolnak

Hajnal HelgaHoffmann PéterKiss DánielSebők BenedekTápler KolosTisza Squash Sport Egylet, SzegedVas MártonVIP Tollas Klub

Kapcsolattartó

Pápai Miklós

Telefon

30-2182627

E-mail

A pálya környezete

fedett terű sportpálya

A pálya anyaga

parketta

Squash Club és Szabadidőközpont

Sportolói Kedvezménykártyára nyújtott kedvezményünk

Hétfőn és szerdán 15:00 és 18:00 óra között a szauna használati díjból 50% kedvezményt kínálunk.

Bemutatkozás

Szegedre a squash (fallabda), 1993-ban érkezett, szabadidőközpontunk mára az ország legnagyobb fallabdaklubja, utánpótlás-nevelő egyesülete, egyszóval a fallabda fellegvára lett. Számos saját nevelésű felnőtt és utánpótlás korú válogatott játékos, magyar bajnok fallabdázott, vagy fallabdázik jelenleg is nálunk. A több mint 20 év alatt a szolgáltatáskínálatunk is jelentősen kibővült. Mindenki számára lehetőség nyílik a sportolásra 3-99 éves kor között. Kedvére válogathat a fallabda, tollaslabda, minifoci (teremfoci), aerobik, fitneszterem, wellness-stúdió, masszázs- és szaunacentrum, szolárium, hypoxitrainer automatic, személyi edzés, egyéni és csoportos foglalkozások és rendezvényszervezés szolgáltatásaink között. Emellett 90 férőhelyes öltözők várják az idelátogatókat. A sportot és a szórakozást a minden igényt kielégítő büfénk teszi teljessé.


Tollaslabda. A világ leggyorsabb ütős sportja, már szegeden is! Sportcentrumunkban 5 tollaslabda pályával várjuk a tollaslabdázni vágyókat. Gyerek és felnőtt oktatás.

Fitnesz. Délmagyarországon egyedülálló kondicionáló termünkben megtalálható a kondíció fenntartásához és növeléséhez szükséges összes eszköz.

Fallabda. Sportcentrumunkban az országban egyedülállóan öt légkondicionált, sportparkettával burkolt nemzetközi minősítésű squashpálya áll a fallabdasport szerelmeseinek rendelkezésére.

Teremfoci. Gyors, fárasztó és nagyon szórakoztató a speciális termünk által kínált teremfoci. Próbáld ki, biztosan nem fogsz csalódni!


Vívás.12 pást, tökéletes körülmények. Ez jellemzi vívótermünke

Nyitvatartás

minden hétköznap 6.00-22.00, hétvégén 7.00-20.00

Működési hely

Szeged

Utca, házszám

Kenyérgyári út 3.

Elérhetőség

6724 Szeged, Kenyérgyári út 3.

Képek

A "Sportol a Nemzet" - Sportolói Kedvezménykártya, a Sportolanemzet.hu portált üzemeltető TST Concept Kft tulajdona. © 2017 Minden jog fenntartva!
KártyatípusokAdatvédelemi nyilatkozatFelhasználási feltételekÁltalános szerződési feltételekFacebook