Profiladatok

Sportágak

fallabda

Üzemeltető

Squash Club Szabadidő és Kereskedelmi Kft

Nálunk sportolnak

Hajnal HelgaHoffmann PéterKiss DánielSebők BenedekTápler KolosVas Márton

Kapcsolattartó

Pápai Miklós

Telefon

30-2182627

E-mail

A pálya környezete

fedett terű sportpálya

Squash Club és Szabadidőközpont Fallabda

Bemutatkozás

Szegedre a squash (fallabda), 1993-ban érkezett, szabadidőközpontunk mára az ország legnagyobb fallabdaklubja, utánpótlás-nevelő egyesülete, egyszóval a fallabda fellegvára lett. Számos saját nevelésű felnőtt és utánpótlás korú válogatott játékos, magyar bajnok fallabdázott, vagy fallabdázik jelenleg is nálunk. A több mint 20 év alatt a szolgáltatáskínálatunk is jelentősen kibővült. Mindenki számára lehetőség nyílik a sportolásra 3-99 éves kor között. Kedvére válogathat a fallabda, tollaslabda, minifoci (teremfoci), aerobik, fitneszterem, wellness-stúdió, masszázs- és szaunacentrum, szolárium, hypoxitrainer automatic, személyi edzés, egyéni és csoportos foglalkozások és rendezvényszervezés szolgáltatásaink között. Emellett 90 férőhelyes öltözők várják az idelátogatókat. A sportot és a szórakozást a minden igényt kielégítő büfénk teszi teljessé.


Fallabda. Sportcentrumunkban az országban egyedülállóan öt légkondicionált, sportparkettával burkolt nemzetközi minősítésű squashpálya áll a fallabdasport szerelmeseinek rendelkezésére.

Nyitvatartás

minden hétköznap 6.00-22.00, hétvégén 7.00-20.00

Működési hely

Szeged

Utca, házszám

Kenyérgyári út 3.

Elérhetőség

6724 Szeged, Kenyérgyári út 3.

Képek

Sportolói Kedvezménykártya elfogadóhely vagyunk! Katt ide az időpontjainkhoz!

A "Sportol a Nemzet" - Sportolói Kedvezménykártya, a Sportolanemzet.hu portált üzemeltető TST Concept Kft tulajdona. © 2017 Minden jog fenntartva!
KártyatípusokAdatvédelemi nyilatkozatFelhasználási feltételekÁltalános szerződési feltételekFacebook