Profiladatok

Telefon

+36-30-385-25-25, +36 30 825 4035

E-mail

Rendelési idő

Bejelentkezés szerint

Kapcsolódó orvosok

Dr Csipak KláraDr Dongó ÁgnesDr Elekes AttilaDr Fekete ZoltánDr Gárdián GabriellaDr Judák RitaDr Kertész TeklaDr Kovács IldikóDr Makai Attila

Noé Egészségközpont egészségügy

Sportolói Kedvezménykártyára nyújtott kedvezményünk

Kedvezménykártyával rendelkezőknek A fül-orr-gégészet, audiológia, allergiateszt, légzésfunkciós vizsgálat, EKG és vérvétel árából 1.000 Ft kedvezményt adunk.

Bemutatkozás

Miért épp Noé? Ennek több oka van.

Az egyik egy szójáték. Aki már járt nálunk, tudja, hogy Szegeden, az egyik belvárosi, mégis nyugodt körzetben, a Szent György tér mellett nyíló Bárka utcában kapott helyet a magán egészségcentrum, a mára már jól ismert magánklinika.

De Noé bárkája számunkra sokkal több, mint egyszerű szójáték.

Amikor egészségközpontunknak nevet kerestünk, nem csak azért neveztük el Noénak, mert a Bárka utcában található.

Orvosaink elkötelezettek, szakmájuk kiválóságai, akik szakmai tudásuk mellett empátiával is rendelkeznek, pácienseikről értő figyelemmel, megértéssel gondoskodnak.

Ha Ön a Noé Egészségközpontot választja, akkor egy olyan intézményre bízza magát, ahol a maximális figyelem, az emberség, a páciensekre fordított idő mind-mind számítanak, ahol választ kaphat kérdéseire, megoszthatja velünk gondolatait, aggodalmait, ahol biztonságban érzi magát.

Kényelmes, családias, otthonos rendelőt alakítottunk ki, hogy Ön mindenkor jól érezze nálunk magát, még akkor is, ha gondok gyötrik és aggódik.

Szakorvosainkat úgy válogattuk össze, hogy – mint Noé bárkáján – lehetőleg minden szakterületről biztosítunk Önnek orvost. Mivel filozófiánk a páciensek igényeinek messzemenő kiszolgálása, a kapcsolódó, helyben el nem végezhető vizsgálatok megszervezésében is teljes mértékben segítjük Önt.

Egészségünk nagy kincs, így mindannyiunk közös érdeke, hogy a nehéz időkben is jól kormányozzuk hajónkat, és mindent megtegyünk annak érdekében, hogy Ön minden egyes alkalommal elégedetten távozzon tőlünk.

Mert a jól elvégzett feladat, a gondoskodás és törődés öröme az, amely szakorvosainkat hivatásuk során elkíséri, és az Ön elégedettsége minden alkalommal megerősít bennünket abban, hogy jól tesszük a dolgunkat.

Rendelési idő

Bejelentkezés szerint

Rendelési hely

Szeged

Utca, házszám

Bárka u 1.

Képek

A "Sportol a Nemzet" - Sportolói Kedvezménykártya, a Sportolanemzet.hu portált üzemeltető TST Concept Kft tulajdona. © 2017 Minden jog fenntartva!
KártyatípusokAdatvédelemi nyilatkozatFelhasználási feltételekÁltalános szerződési feltételekFacebook