Profiladatok

E-mail

Rendelési idő

Budapesten: Kedd és Csütörtök 8.00-14.00 Hétfő-Szerda-Péntek Veresegyházon

Beszélt nyelvek

angol, német

Földi Gyula egészségügy, edző, sportpálya

Sportolói Kedvezménykártyára nyújtott kedvezményünk

Gyógytorna és sportrehabilitációs kezelésekből 15% kedvezmény! Gyógytorna (1 óra) - 6000 Ft Gyógytorna (1/2 óra) - 4000 Ft

Bemutatkozás

Földi Gyula gyógytornász vagyok, Több éve dolgozom a szakmámban, főleg mozgásszervi és neurológiai betegségek gyógytornájával foglalkozom.

Fő szakterületem a gerinc porckorong-sérvesedésének mozgásterápiája. Sportsérülések gyógytornájában és térdrehabilitációban is jártas vagyok.

Több nemzetközi hírű szakembertől is tanulhattam és a McKenzie módszer összes elérhető tanfolyamát elvégeztem. Az országban másodikként sikerült letennem a McKenzie Nemzetközi Minősítő Vizsgát. (cert. MDT)

Nagyon szeretem a szakmámat és örülök annak hogy sokan tiszteltek meg azzal, hogy hozzám fordultak a gerincpanaszaikkal. Ma már csak magánrendelés keretein belül folytatom a gyógytornász tevékenységemet, mert így tudom a betegeim számára azt a minőséget nyújtani, amit szeretnék.

Rendelési idő

Budapesten: Kedd és Csütörtök 8.00-14.00 Hétfő-Szerda-Péntek Veresegyházon

Működési hely

Veresegyház

Utca, házszám

Könyves Kálmán utca 5

Elérhetőség

2112 Veresegyház, Könyves Kálmán utca 5

A "Sportol a Nemzet" - Sportolói Kedvezménykártya, a Sportolanemzet.hu portált üzemeltető TST Concept Kft tulajdona. © 2017 Minden jog fenntartva!
KártyatípusokAdatvédelemi nyilatkozatFelhasználási feltételekÁltalános szerződési feltételekFacebook