Profiladatok

Alapítás éve

2013

Kapcsolattartó

Hliniczky Krisztián

Telefon

+36 70 612 8591

E-mail

Sportpályák

Személyi edzői szolgáltatás, edzésterv készítés, étrend összeáll

4Trainers SportPass sportpálya

Sportolói Kedvezménykártyára nyújtott kedvezményünk

20%-os kedvezmény minden személyi és fitness edzői szolgáltatás árából csoportlétszám korlátozás nélkül!

Bemutatkozás

A 4Trainers SportPass egyedisége és innovációja abban rejlik, hogy a már megszokottaktól eltérően a Prémium Szolgáltatásokra (személyi edzés, egyéni órák) kínál kedvezményeket. Amelyek önmagukban és az egyéb engedményt nyújtó kártyákkal kombinálva is felhasználhatóak. Ugyanis feltételrendszerünk nem zárja ki a más szolgáltatók termékeivel történő egyidejű igénybevételt, ez az általunk biztosított rugalmasság az ügyfeleink számára még nagyobb árelőny realizálását teszi lehetővé. Mindezek mellet a garancia is lényeges eleme tevékenységünknek, amely az edzőinkre, a fitness termekre és minden partnerünkre egyaránt érvényes. Ilyen jótállást kizárólag a 4Trainers SportPass nyújt a felhasználóinak.

Érdemes tudni, hogy  a legtöbb kártyakibocsátóval ellentétben: Nálunk nincs regisztrációs díj, nincs kártya díj, nincs upgrade regisztrációs díj, nincs újraaktiválási díj, nincs kártyacsere díj és nincs postaköltség sem.Továbbá, nem korlátozzuk az igénylők körét, ígynem zárjuk ki a kedvezményekből a külföldi állampolgárokat, igazolt sportolókat, edzőket, sportoktatókat, tanulókat, nyugdíjasokat, rendvédelmi dolgozókat, fegyveres testület tagjait. A modelleket, sportlétesítmények alkalmazottjait illetve tulajdonosait sem. Sőt nálunk nem kell munkaviszonyt igazolnia továbbá, nincs korlátozva a szolgáltatásaink 1 napon belüli igénybevételének száma sem.
 

Működési hely

Országos

Elérhetőség

Budapest

Képek

A "Sportol a Nemzet" - Sportolói Kedvezménykártya, a Sportolanemzet.hu portált üzemeltető TST Concept Kft tulajdona. © 2017 Minden jog fenntartva!
KártyatípusokAdatvédelemi nyilatkozatFelhasználási feltételekÁltalános szerződési feltételekFacebook